Open in app

Sweet and sour mango pickle

0পর্যালোচনা
রেটিং দিন!
প্র সময়  15 min
রান্নার সময়  60 min
পরিবেশন করা  6 people
Mishtu Dutta27th May 2018
  • Green mango 1 kg
  • Sugar 1 kg
  • Salt to taste
  • Paanch foron
  • Dried red chilli
  1. Peel off the green mangoes
  2. Boil them till become smooth and tender
  3. Take out all of its pulp
  4. Roast the paanch foron and the dried red chilli in dry kadhai and grind and keep aside
  5. In kadhai, pour the extracted pulps, sugar, salt boil it thoroughly so the the water gets dried and the colour with become darker
  6. Lastly, add 2 spoons of the roasted ground masala..stir and mix
  7. Let it cool down and store it in glass container and keep in the fridge ...enjoy throughout the year

No reviews yet.

  • টক-মিষ্টি চিকেন

    4 likes
  • বেগুনের বহুগুনা

    5 likes
  • আমের মিস্টি আচার

    7 likes
  • সজনে আমের টক মিষ্টি

    5 likes
  • সুইট এন সাওয়ার ফিস

    5 likes
  • আমের টক মিষ্ঠি আচার

    4 likes