Home / Recipes / Motichur ke gujiya

Photo of Motichur ke gujiya by Poonam Singh at BetterButter
1111
6
0.0(0)
0

Motichur ke gujiya

Apr-25-2017
Poonam Singh
0 minutes
Prep Time
45 minutes
Cook Time
10 People
Serves
Read Instructions Save For Later

Recipe Tags

  • Holi
  • Veg
  • Easy
  • UP
  • Frying
  • Dessert

Ingredients Serving: 10

  1. मैदा 250 ग्राम
  2. घी 75 ग्राम
  3. मोतीचूर लड्डू 500ग्राम
  4. घी/रिफाइंड तलने के लिए

Instructions

  1. सबसे पहले मैदा में घी का मोयन डाल के पानी से आटा गुथ ले आटा 20 मिनट के लिए ढक के रख दे अब आटे से छोटी छोटी लोई बना के पतली पतली पूरी बेले और गुजिया के साँचे पूरी रखे और लड्डू को भरभरा कर के बीच में रखे और साँचे को बंद कर दे इसी तरह सारी गुजिया बना ले अब कड़ाई में रिफाइंड गरम कर ले और उसमे धीमी आँच पर गुजिया तल ले

Reviews (0)  

How would you rate this recipe? Please add a star rating before submitting your review.

Submit Review

Similar Recipes

A password link has been sent to your mail. Please check your mail.
Close
SHARE