Home / Recipes / Ram laddu (moong dal pakore)

Photo of Ram laddu (moong dal pakore) by Roop Parashar at BetterButter
5146
21
0.0(0)
0

Ram laddu (moong dal pakore)

Jun-09-2017
Roop Parashar
375 minutes
Prep Time
10 minutes
Cook Time
6 People
Serves
Read Instructions Save For Later

ABOUT Ram laddu (moong dal pakore) RECIPE

राम लड्डू दिल्ली का एक प्रसिद्ध व्यंजन है, इसे मूँग दाल से बनाया जाता है, और धनिया पुदीना की चटनी और कद्दूकस की गई मूली के साथ परोसा जाता है. यह खाने में बहुत ही स्वादिष्ट होता है.

Recipe Tags

  • Veg
  • Medium
  • Others
  • North Indian
  • Blending
  • Frying
  • Appetizers
  • Healthy

Ingredients Serving: 6

  1. आधा कप मूँग की दाल (धुली हुई)
  2. आधा कप चने की दाल
  3. 1/2 छोटी चम्मच चाट मसाला
  4. 1 छोटी चम्मच नींबू का रस
  5. 3 बड़ी चम्मच हरी चटनी
  6. आधी छोटी चम्मच काला नमक
  7. 200 ग्राम मूली (कद्दूकस की हुई)
  8. 1 पिंच हींग
  9. 2 हरी मिर्च (लंबाई में कटी हुई)
  10. तेल तलने के लिए
  11. 1/3 छोटी चम्मच काली मिर्च पाउडर
  12. नमक स्वादानुसार

Instructions

Reviews (0)  

How would you rate this recipe? Please add a star rating before submitting your review.

Submit Review

Similar Recipes

A password link has been sent to your mail. Please check your mail.
Close
SHARE