Photo of Ripen Papaya Sambar by Rajeshwari Shyam Bhat at BetterButter
2110
2
5.0(1)
1

Ripen Papaya Sambar

Feb-20-2018
Rajeshwari Shyam Bhat
10 நிமிடங்கள்
தயாரிப்பு நேரம்
15 நிமிடங்கள்
சமையல் நேரம்
4 மக்கள்
பரிமாறவும்

Ripen Papaya Sambar செய்முறை பற்றி

Ripen papaya sambar gives good taste with plain rice. It has good flavour and very simple cuisine.

செய்முறை டாக்ஸ்

  • Easy
  • Side Dishes
  • Healthy

தேவையான பொருட்கள் பரிமாறும்: 4

  1. Chopped ripen papaya 2 cup
  2. Onion chopped 1 cup(optional)
  3. Water
  4. Salt to taste
  5. Grated coconut 1 cup
  6. Sambar powder home made 1 tsp
  7. Jeera 1/4 tsp
  8. Tamarind small gooseberry sized
  9. For seasoning..
  10. Mustard seeds 1 tsp
  11. Cooking oil 1 tsp
  12. Red chilli 1
  13. Curry leaves few

வழிமுறைகள்

  1. ADD CHOPPED RIPEN PAPAYA INTO BOILING WATER
  2. GRATED COCONUT 1 CUP, JEERA 1/4 TSP, SAMBAR POWDER 1 TSP
  3. TAMARIND 1 SMALL GOOSEBERRY SIZED, WATER
  4. GRIND SMOOTHLY
  5. ALMOST COOKED, ADD CHOPPED ONION 1 CUP
  6. ADD SALT AND COOK FOR 2 MINUTES IN MEDIUM FLAME
  7. OPEN THE LID, CHECK THE COOKNESS, ADD GROUND MASALA
  8. ADD SUFFICIENT WATER
  9. BRING IT TO BOIL, TURN OFF THE FLAME
  10. DO SEASONING, ADD CURRY LEAVES AND TRANSFER INTO THE CURRY

மதிப்பீடு (1)  

இந்த செய்முறையை எப்படி மதிப்பிடுவீர்கள்? உங்கள் பரிசீலனைக் சமர்ப்பிக்கும் முன், தயவுசெய்து நட்சத்திர மதிப்பீட்டுடன் சேர்க்கவும்.

மீள்பார்வை சமர்ப்பிப்பிக்க
Shelly Sharma
Feb-23-2018
Shelly Sharma   Feb-23-2018

I like to have it with idli.

ஒருவகைப்பட்ட செய்முறைகள்

A password link has been sent to your mail. Please check your mail.
Close
பகிரவும்