வீடு / சமையல் குறிப்பு / Masor Tenga or Tangy Fish Curry
The name of the Assam’s Signature dish is Masor Tenga, which is actually a ‘tangy fish curry’. People from Assam love this dish so much that they cook it regularly as well as in different occasions. It is a tangy and sour preparation of fish and it has a very delicate rich taste but is very easy on the tummy. Few parts of Assam have hot weather with more than 70% humidity throughout the year, thus to stay healthy and fit, they cook and serve Masor Tenga. People use various souring agents such as Tomatoes, Lemon, Sour Spinach, Elephant Apple, Roselle Leaves or Garcinia.
A classic dish, beautifully cooked! Nice recipe
இந்த செய்முறையை எப்படி மதிப்பிடுவீர்கள்? உங்கள் பரிசீலனைக் சமர்ப்பிக்கும் முன், தயவுசெய்து நட்சத்திர மதிப்பீட்டுடன் சேர்க்கவும்.
மீள்பார்வை சமர்ப்பிப்பிக்க