होम / रेसपीज़ / Thai Green Curry

904
16
4.5(2)
1

Thai Green Curry

Feb-08-2016
Priti Desai
10 मिनट
तैयारी का समय
16 मिनट
खाना बनाने का समय
4 लोग
पर्याप्त
निर्देश पढ़ें बाद के लिए सेव करे

Thai Green Curry रेसपी के बारे में

A versatile and tasty green curry

रेसपी टैग

  • Non-veg
  • Easy
  • Others
  • Thai
  • Simmering
  • Sauteeing
  • Main Dish

सामग्री सर्विंग: 4

  1. 15 ml vegetable oil
  2. 2 onions, minced
  3. 1 inch piece ginger root, minced
  4. 1 - 2 tablespoon thai green curry paste
  5. 1 can chicken broth
  6. 2 cups sliced cooked chicken
  7. 1 can coconut Milk
  8. 1 can sliced bamboo shoots, drained
  9. 1/4 teaspoon salt
  10. 1 cup shredded basil leaves
  11. Lime wedges

निर्देश

  1. Heat oil in a large skillet or wok over high heat; add onions and ginger.
  2. Stir-fry until fragrant, about 1 minute. Reduce heat to medium; stir in curry paste.
  3. Stir in chicken broth; cook until broth is reduced by half, about 10 minutes.
  4. Stir in chicken, coconut milk, bamboo shoots and salt; heat to a boil.
  5. Reduce heat; simmer 5 minutes. Stir in basil.
  6. Serve in bowls over steamed rice or noodles with lime wedges on the side for squeezing over.

रीव्यूज़ (2)  

आप इस रेसिपी को कैसे रेट करेंगे? कृपया अपनी रिव्यू सबमिट करने से पहले एक स्टार रेटिंग डाले।

रिव्यु सबमिट करें
ankita mishra
Jun-28-2016
ankita mishra   Jun-28-2016

sounds good :)

Alka Jena
Feb-08-2016
Alka Jena   Feb-08-2016

Beautiful recipe...thanks for the share

इसी तरह की रेसिपीज़

A password link has been sent to your mail. Please check your mail.
Close
शेयर