Sweet Corn Korma | How to make Sweet Corn Korma
About Sweet Corn Korma Recipe
Sweet corn is one of my favorite vegetable since its really versatile. I love to experiment with corn. Once had tried making this korma and it turned out to be a big hit amongst my family and friends. This rich, creamy corn korma does have a very luscious flavor and texture. It also combines beautifully, to create a really rich and interesting accompaniment for your favorite Rotis or Parathas.
मीठा कॉर्न कोरमा बहुत ही स्वादिष्ट और लाजवाब व्यंजन है जो पुरे भारत में बहुत ही लोकप्रिय है। मीठा कॉर्न कोरमा की रेसिपी Vibha Bhutada के द्वारा लिखी गयी है जिसे आप 4 लोगों को परोस सकते हैं। इस मीठा कॉर्न कोरमा की ख़ास बात यह है की इसे बनाते वक्त जो सुगंध आती है वह बहुत ही मनमोहक होती है और इसे देखने के बाद आप खुद को इसे खाने से नहीं रोक पाएंगे। जिसकी तैयारी में केवल कुछ मिनट मिनट का समय लगता है और पकाने में 20 मिनट का समय लगता है। बेटर बटर के मीठा कॉर्न कोरमा इन हिंदी में आपको मीठा कॉर्न कोरमा बनाने की विधि हिंदी में मिलेगी जिसकी सहायता से आप बड़े ही आसानी से घर पर रेस्टोरेंट स्टाइल मीठा कॉर्न कोरमा बना सकते हैं।
Ingredients to make Sweet Corn Korma
- 2.5 pkt sweet corn kernels
- 2 tsp mustard seeds (rye)
- 10 - 12 pcs curry leaves (kadi patta)
- 2 tbsp oil
- 1 tbsp green chilies finely chopped
- 5 tbsp fresh coriander finely chopped
- 15 black peppercorns (kalimirch)
- 2 tsp maida
- 250 ml milk
- 1 coconut
- salt to taste
How to make Sweet Corn Korma
My Tip:
Remember to saute the corn well.
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