Home / Recipes / Traditional Pal Payasam

Photo of Traditional Pal Payasam by Roop Parashar at BetterButter
1593
2
0.0(0)
0

Traditional Pal Payasam

May-28-2017
Roop Parashar
5 minutes
Prep Time
35 minutes
Cook Time
4 People
Serves
Read Instructions Save For Later

ABOUT Traditional Pal Payasam RECIPE

पाल पायसम दक्षिणी भारत का एक अत्यधिक प्रसिद्ध व्यंजन है ,जिसको हर त्यौहार एवं खास अवसर पर बनाया जाता है, यह खाने में बहुत स्वादिष्ट होता है और सेहत के लिए भी लाभदायक है ,पाल पायसम बनाने के लिए दूध और चावल को एक साथ पकाया जाता है. यह एक स्वादिष्ट पारम्परिक व्यंजन है तो आइए देखते हैं पाल पायसम बनाने ले लिए हमे और किन किन चीज़ों की आवश्यक पड़ेगी |

Recipe Tags

  • Veg
  • Easy
  • Festive
  • South Indian
  • Boiling
  • Side Dishes
  • Healthy

Ingredients Serving: 4

  1. 1/3 कप चावल
  2. 1/3 कप चीनी
  3. 1 किलो दूध
  4. 1/3 छोटी चम्मच हरी इलाइची पाउडर
  5. 1 छोटी चम्मच दूध में 1 पिंच केसर घुला हुआ
  6. इच्छानुसार सूखे मेवा सजाने के लिए

Instructions

Reviews (0)  

How would you rate this recipe? Please add a star rating before submitting your review.

Submit Review

Similar Recipes

A password link has been sent to your mail. Please check your mail.
Close
SHARE