Home / Recipes / Kodoli/ shengoli

Photo of Kodoli/ shengoli by Mamta Joshi at BetterButter
29
1
0.0(0)
0

Kodoli/ shengoli

Jun-11-2017
Mamta Joshi
10 minutes
Prep Time
15 minutes
Cook Time
2 People
Serves
Read Instructions Save For Later

Recipe Tags

  • Egg-free
  • Easy
  • Everyday
  • Maharashtra
  • Blending
  • Boiling
  • Main Dish
  • Low Fat

Ingredients Serving: 2

  1. १ कटोरी गेहूँ का मोटा (दरदरा/लड्डू का) आटा
  2. १/૪छोटा चम्मच लाल मिर्च पाउडर
  3. १/૪ छोटा चम्मच हल्दी पाउडर
  4. १/૪ छोटा चम्मच अजवायन
  5. २ बड़े चम्मच तेल आटे के लिये
  6. १ चुटकी सोडा
  7. स्वादानुसार नमक
  8. जितना आटा गूँथने के लिये आवश्यकत हो उतना छाछ या दही में पानी डालकर
  9. तड़के के लिये
  10. १ बड़ा चम्मच तेल
  11. २ हरी मिर्च दरदरी पीसकर
  12. ५ कढ़ी पत्ते
  13. १/६ चम्मच हल्दी पाउडर
  14. १/૪ चम्मच राई
  15. १/૪ चम्मच जीरा
  16. १ चुटकी हींग
  17. १ छोटा चम्मच शक्कर
  18. नींबू निचोड़ने के लिये

Instructions

Reviews (0)  

How would you rate this recipe? Please add a star rating before submitting your review.

Submit Review
A password link has been sent to your mail. Please check your mail.
Close
SHARE