Home / Recipes / Aata bason laddu

Photo of Aata bason laddu by Malti Purohit at BetterButter
1028
10
0.0(0)
0

Aata bason laddu

Jun-24-2017
Malti Purohit
15 minutes
Prep Time
30 minutes
Cook Time
8 People
Serves
Read Instructions Save For Later

Recipe Tags

  • Veg
  • Easy
  • Everyday
  • Rajasthan
  • Roasting
  • Dessert
  • High Fibre

Ingredients Serving: 8

  1. गेहू का आटा 1 कप
  2. बैसन 1 कप
  3. देशी घी 2 बड़े चमच्च
  4. देशी बुरा शकर 1 ओर 1/2 कप या आप अपने अनुसार मात्रा कम और ज्यादा कर सकते है
  5. इलायची पाउडर 2 चुटकी भर
  6. नारियल बुरा 1/2कप

Instructions

  1. कड़ाई में घी गरम करे,ओर छाना हुआ आटा ओर बैसन डाले
  2. आटा ओर बैसन मिक्सचर को लगातार मद्यम आंच पर 25 मिनेट तक भूने
  3. फिर इलायची पाउडर ऐड कर दे
  4. जब मिक्सचर घी छोड़ने लगे तब गेस बंद कर दे
  5. मिक्सचर जब थोड़ा ठंडा हो जाये तब बुरा शकर ऐड कर के अच्छे से मिक्स करें
  6. ओर लड्डू का आकार दे और नारियल बुरे से लपेट कर रख ले

Reviews (0)  

How would you rate this recipe? Please add a star rating before submitting your review.

Submit Review

Similar Recipes

A password link has been sent to your mail. Please check your mail.
Close
SHARE