Home / Recipes / Chana sattu chhanvi baati

Photo of Chana sattu chhanvi baati by Nidhi Seth at BetterButter
794
9
0.0(0)
0

Chana sattu chhanvi baati

Jul-23-2017
Nidhi Seth
0 minutes
Prep Time
30 minutes
Cook Time
4 People
Serves
Read Instructions Save For Later

ABOUT Chana sattu chhanvi baati RECIPE

उत्तर प्रदेश में बनने वाली यह बाटी बहुत स्वादिष्ट होती है, यह बाटी को तंदूर में सेक कर भी बनाया जाता है और इसे उत्तर प्रदेश में लोग बैंगन के भरता के साथ खाना पसंद करते है।

Recipe Tags

  • Veg
  • Medium
  • Others
  • UP
  • Frying
  • Main Dish
  • Healthy

Ingredients Serving: 4

  1. भरावन के लिए:- १ कप भुना हुआ चना
  2. १ प्याज बारीक़ कटा हुआ
  3. १ छोटा चम्मच अदरक और मिर्च बारीक़ कटी हुयी
  4. १ छोटा चम्मच तैयार अचार का मसाला
  5. १ बड़ा चम्मच नींबू का रस
  6. मुठ्ठी भर बारीक़ कटा हरा धनिया
  7. १ चम्मच तेल
  8. N/A
  9. १ चम्मच तेल
  10. नमक स्वाद अनुसार
  11. जरूरत के अनुसार पानी
  12. १ कप तेल तलने के लिए

Instructions

Reviews (0)  

How would you rate this recipe? Please add a star rating before submitting your review.

Submit Review

Similar Recipes

A password link has been sent to your mail. Please check your mail.
Close
SHARE