Home / Recipes / Left over dal ke paranthe

Photo of Left over dal ke paranthe by Dipika Ranapara at BetterButter
766
3
0.0(0)
0

Left over dal ke paranthe

Aug-30-2017
Dipika Ranapara
4 minutes
Prep Time
10 minutes
Cook Time
4 People
Serves
Read Instructions Save For Later

ABOUT Left over dal ke paranthe RECIPE

गुजराती अरहर दाल बहुत ही स्वादिष्ट व्यंजन है । गेहूं के आंटे में दाल ओर कुछ मसाले मीलाए आटा गूँथ के परांठे बनाये ।यह बहुत ही स्वादिष्ट परांठे है ।ओर प्रोटीन ओर कार्बोहाइड्रेट से भरपूर है ।

Recipe Tags

  • Veg
  • Medium
  • Everyday
  • Gujarat
  • Roasting
  • Frying
  • Breakfast and Brunch
  • Healthy

Ingredients Serving: 4

  1. 4 कप गेहूं का आटा
  2. 2 कप लेफ्टओवर गुजराती दाल
  3. नमक स्वादानुसार
  4. लालमिर्ची पाउडर 1 चम्मच
  5. हल्दी 1 चम्मच
  6. किचन किंग गरम मसाला 1 चम्मच

Instructions

  1. गेहूं के आंटे में सभी सामाग्री मीलाए ओर आटा गूँथ ले।
  2. छोटे लोये बनाकर परांठे बेल ले।
  3. तवा गरम करके परांठे को तेल लगा लगाकर दोनों ओर भूनें , परोसे ।

Reviews (0)  

How would you rate this recipe? Please add a star rating before submitting your review.

Submit Review

Similar Recipes

A password link has been sent to your mail. Please check your mail.
Close
SHARE