Home / Recipes / Thalipeeth from leftover poha

Photo of Thalipeeth from leftover poha by Nayana Palav at BetterButter
4749
11
0.5(1)
0

Thalipeeth from leftover poha

Sep-03-2017
Nayana Palav
10 minutes
Prep Time
15 minutes
Cook Time
4 People
Serves
Read Instructions Save For Later

ABOUT Thalipeeth from leftover poha RECIPE

थालीपीठ महाराष्ट्र राज्य की पारंपारिक पदार्थ है| इसे हाथ से थपकियां दे के बनाते है, इसलिए इसे थालीपीठ कहते है| पोहा सबके घर में बनता है| जब बच जाता है तो क्या करे समज नही आता| मैंने पोहा और बचे हुए फरसाण से ये थालीपीठ बनाये है| बहुत ही लजीज और पौष्टिक होते है|

Recipe Tags

  • Veg
  • Easy
  • Everyday
  • Maharashtra
  • Shallow fry
  • Breakfast and Brunch
  • Gluten Free

Ingredients Serving: 4

  1. १ कप बचे हुए पोहा
  2. N/A
  3. १ टेबलस्पून बचा फरसाण
  4. १ टेबलस्पून बचा चिवडा
  5. २ टेबलस्पून चावल का आटा
  6. १ छोटा प्याज
  7. २ हरी मिर्च (लाल मिर्च)
  8. N/A
  9. १ मुठ्ठी हरा धनिया
  10. तलने के लिए तेल
  11. नमक स्वादानुसार
  12. पानी
  13. १ धुला हुआ कपडा

Instructions

Reviews (1)  

How would you rate this recipe? Please add a star rating before submitting your review.

Submit Review
साधना गिंडे
Nov-10-2020
साधना गिंडे   Nov-10-2020

Why are some ingredients N/A? What are they? Number 2 and number 8 are missing! I can't make the recipe with missing ingredients!

Similar Recipes

A password link has been sent to your mail. Please check your mail.
Close
SHARE