Home / Recipes / Aalu sabudane ke papad

Photo of Aalu sabudane ke papad by Shital Sharma at BetterButter
1763
10
0.0(0)
0

Aalu sabudane ke papad

Nov-25-2017
Shital Sharma
10 minutes
Prep Time
25 minutes
Cook Time
10 People
Serves
Read Instructions Save For Later

Recipe Tags

  • Veg
  • Easy
  • Navratas
  • Maharashtra
  • Boiling
  • Snacks
  • Healthy

Ingredients Serving: 10

  1. १ किलो एकदम अच्छेसे उबले आलू
  2. २५० ग्राम साबूदानें का आटा
  3. ३,४ छोटा चम्मच लाल मिर्च पावडर
  4. २ छोटा चम्मच जीरा
  5. नमक स्वादानुसार
  6. १ बड़ा चम्मच तेल

Instructions

  1. उबले आलू कें छिलके उतार ले।पुरी तरह अच्छेसे उबले आलू को कद्दुकस कर ले।एक भी आलू का तुकड़ा नही रहना चाहिऐ।
  2. अच्छेसे कद्दुकस किऐ आलू में साबूदानें का आटा, लाल मिर्च पावडर, जीरा, स्वादानुसार नमक दालकर आटा गूंथ ले।
  3. छोटे छोटे नींबू कें आकार की लोईया बना लें।
  4. दो प्लास्टिक की शीट कें बीच तेल लगाकर पापड़ का लोया रखकर बेले।
  5. छोटे छोटे पापड बना ले।
  6. २ दिन धूप में सुखाए।
  7. आलू साबूदानें कें पापड़ तैयार है।

Reviews (0)  

How would you rate this recipe? Please add a star rating before submitting your review.

Submit Review

Similar Recipes

A password link has been sent to your mail. Please check your mail.
Close
SHARE