Home / Recipes / butterscotch kalakand

Photo of butterscotch kalakand by Anjali Valecha at BetterButter
1107
5
0.0(0)
0

butterscotch kalakand

Mar-14-2018
Anjali Valecha
40 minutes
Prep Time
20 minutes
Cook Time
5 People
Serves
Read Instructions Save For Later

ABOUT butterscotch kalakand RECIPE

बटरस्कॉच की प्रमुख सामग्री मक्खन और ब्राउन शुगर होते हैं। इसका सबसे पहले प्रयोग यॉर्कशायर, इंग्लैंड में हुआ था, बीसवीं सदी तक यह अमेरिका में भी प्रसिद्ध हो गया। बटरस्कॉच मेरा पसंदीदा फ़्लेवर है , तो मैंने सोचा इसका प्रयोग मैं कलाकंद में भी करके देखूँ। वाक़ई अत्यंत स्वादिष्ट बना , देशी मिठाई विदेशी फ़्लेवर के साथ।

Recipe Tags

  • Veg
  • Easy
  • Festive
  • Fusion
  • Sauteeing
  • Dessert
  • Egg Free

Ingredients Serving: 5

  1. N/A
  2. ५०० मिलीलीटर दूध
  3. १-२ चम्मच विनेगर
  4. बटरस्कॉच प्रलाइन के लिए
  5. १/२ कप चीनी
  6. १/४ कप कटे हुए काजू
  7. १ छोटा चम्मच मक्खन
  8. अन्य सामग्री
  9. N/A
  10. १-२,बूँद खाने का पीला रंग
  11. N/A

Instructions

Reviews (0)  

How would you rate this recipe? Please add a star rating before submitting your review.

Submit Review

Similar Recipes

A password link has been sent to your mail. Please check your mail.
Close
SHARE