Photo of Bhature by Lakshmi Rajnikanth at BetterButter
323
0
0.0(0)
0

Bhature

Jul-11-2018
Lakshmi Rajnikanth
30 நிமிடங்கள்
தயாரிப்பு நேரம்
10 நிமிடங்கள்
சமையல் நேரம்
4 மக்கள்
பரிமாறவும்

Bhature செய்முறை பற்றி

Everones favorite easy to make restuarant type healthy at home

செய்முறை டாக்ஸ்

  • வெஜ்
  • ஈஸி
  • கிட்ஸ் பர்த்டே
  • பஞ்சாபி
  • ஃபிரையிங்
  • மெயின் டிஷ்
  • ஆரோக்கியமான

தேவையான பொருட்கள் பரிமாறும்: 4

  1. Ingredients
  2. 1) maida maavu_2cup
  3. 2)baking powder _1teaspoon
  4. 3)curd_1cup
  5. 4)sugar_1teaspoon
  6. 5)salt_1teaspoon
  7. 6)rava_2tablespoon
  8. 7)oil_2cup for frying
  9. Method
  10. Take a bowl add all the Dry ingredients
  11. Now make a hollow in the middle add the oil
  12. Salt sugar curd baking powder
  13. And mix well if required add 4 spoon water
  14. Try to make dough without using water
  15. Unavoidable use water
  16. Consistency of the dough should be soft
  17. Not hard
  18. Rest tge dough for 20minutes
  19. Heat oil in a kadai
  20. When the oil is hot
  21. Make big puris out of the dough
  22. Please dont use dry atta for making puri
  23. Use only oil to make Puris
  24. Fry the baturas
  25. Serve hot with chole

வழிமுறைகள்

  1. Maida_2cup Rava_2tablespoon Curd_1cup Baking powder _1teaspoon Oil_2cups for frying Salt _1teaspoon Sugar_1teaspoon

மதிப்பீடு (0)  

இந்த செய்முறையை எப்படி மதிப்பிடுவீர்கள்? உங்கள் பரிசீலனைக் சமர்ப்பிக்கும் முன், தயவுசெய்து நட்சத்திர மதிப்பீட்டுடன் சேர்க்கவும்.

மீள்பார்வை சமர்ப்பிப்பிக்க

ஒருவகைப்பட்ட செய்முறைகள்

A password link has been sent to your mail. Please check your mail.
Close
பகிரவும்