Photo of Bajra choorma laddu by Lakshmi Rajnikanth at BetterButter
384
0
0.0(0)
0

Bajra choorma laddu

Jul-12-2018
Lakshmi Rajnikanth
30 நிமிடங்கள்
தயாரிப்பு நேரம்
15 நிமிடங்கள்
சமையல் நேரம்
4 மக்கள்
பரிமாறவும்

Bajra choorma laddu செய்முறை பற்றி

This sweet dish is very healthy and eaten mainy during winter season loved by kids

செய்முறை டாக்ஸ்

  • வெஜ்
  • ஈஸி
  • பண்டிகை காலம்
  • ராஜஸ்தான்
  • ஷாலோ ஃபிரை
  • ஃபிரையிங்
  • ஸ்நேக்ஸ்
  • ஆரோக்கியமான

தேவையான பொருட்கள் பரிமாறும்: 4

  1. Ingredients
  2. 1)bajra(millet flour)_2cup
  3. 2) jaggery _1cup
  4. 3)ghee_1/2cup
  5. 4) elaichi powder _1teaspoon
  6. 5)mild hot water_1glass
  7. Method
  8. 1)in a bowl take millet flour
  9. 2)add 1tablespoon ghee in the atta
  10. 3)mix the atta with the help of mild hot water
  11. 4)make the dough not very soft little tight
  12. 5)melt the jaggery with little water
  13. 6)make thick rotis from bajra dough
  14. 7)make these rotis with ghee on both the sides and cook
  15. 8) take a mixing bowl when t9)u can even use mixie to crush them he bajra rotis are cool crush them
  16. 9)add leftover ghee jaggery and elaichi powder
  17. 10)mix and add nuts of ur choice
  18. 11) make laddus out of them
  19. 12) serve u can use them for 3to 4 days

வழிமுறைகள்

  1. Bajra atta_2cup Jaggery _1/2cup Ghee_1/2cup Elaichi powder _1teaspoon Nuts of your choice

மதிப்பீடு (0)  

இந்த செய்முறையை எப்படி மதிப்பிடுவீர்கள்? உங்கள் பரிசீலனைக் சமர்ப்பிக்கும் முன், தயவுசெய்து நட்சத்திர மதிப்பீட்டுடன் சேர்க்கவும்.

மீள்பார்வை சமர்ப்பிப்பிக்க

ஒருவகைப்பட்ட செய்முறைகள்

A password link has been sent to your mail. Please check your mail.
Close
பகிரவும்