வீடு / சமையல் குறிப்பு / செட்டிநாடு veg மஞ்சூரியன்

Photo of Chettinad veg manchurian by Gilda Kidson at BetterButter
503
0
0.0(0)
0

செட்டிநாடு veg மஞ்சூரியன்

Aug-09-2018
Gilda Kidson
20 நிமிடங்கள்
தயாரிப்பு நேரம்
20 நிமிடங்கள்
சமையல் நேரம்
5 மக்கள்
பரிமாறவும்

செட்டிநாடு veg மஞ்சூரியன் செய்முறை பற்றி

Side dish for chapathi naan

செய்முறை டாக்ஸ்

  • வெஜ்
  • மீடியம்
  • தமிழ்நாடு
  • ஃபிரையிங்
  • ஸாட்டிங்
  • சைட் டிஷ்கள்
  • ஹை ஃபைபர்

தேவையான பொருட்கள் பரிமாறும்: 5

  1. முட்டைக்கோஸ்
  2. கேரட்
  3. Ginger, green Chillies
  4. Ginger Garlic Paste
  5. Coriander Powder
  6. Chilli powder
  7. Pepper powder
  8. Soya sauce chilli sauce tomato sauce
  9. Salt to taste

வழிமுறைகள்

  1. Chop cabbage, carrot, green chillies, ginger and add some salt nd mix it well
  2. Add All purpose flour and corn flour to bind it with veggies and make it in to small balls
  3. Deep fry the balls in oil till it comes to golden brown color
  4. Take a sauce pan add some oil and sauté onions, add salt, pepper, coriander powder, chilli powder and all sauces and sauté well
  5. Then add the balls to it and mix gently, to make it as gravy add one spoon of cornflour to water and add to the mix..
  6. Then allow the mix to cook well and add some coriander leaves for garnishing
  7. Chettinad veg manchurian is ready to serve with all kind of Chinese and Indian breads

மதிப்பீடு (0)  

இந்த செய்முறையை எப்படி மதிப்பிடுவீர்கள்? உங்கள் பரிசீலனைக் சமர்ப்பிக்கும் முன், தயவுசெய்து நட்சத்திர மதிப்பீட்டுடன் சேர்க்கவும்.

மீள்பார்வை சமர்ப்பிப்பிக்க
A password link has been sent to your mail. Please check your mail.
Close
பகிரவும்