Photo of Green Peas Parantha by Amrita Gill Tupper at BetterButter
2290
14
4.0(1)
0

Green Peas Parantha

Mar-01-2017
Amrita Gill Tupper
15 நிமிடங்கள்
தயாரிப்பு நேரம்
10 நிமிடங்கள்
சமையல் நேரம்
4 மக்கள்
பரிமாறவும்

Green Peas Parantha செய்முறை பற்றி

Fresh green peas ground with ginger to make a sumptuous parantha filling

செய்முறை டாக்ஸ்

  • Veg
  • Easy
  • Breakfast and Brunch

தேவையான பொருட்கள் பரிமாறும்: 4

  1. 1 cup green peas, shelled
  2. 1" piece of Ginger
  3. 1-2 green chilli
  4. Salt as required
  5. 1 cup Wheat Flour
  6. Water for kneading dough

வழிமுறைகள்

  1. Wash green peas and grind them with ginger and green chilli. Use very little water if, required.
  2. Take a pan and add the green peas-ginger mixture in it. On low heat, cook this mixture till it comes together like a dough. Keep stirring all the time. Add salt.
  3. Take whole wheat flour in a bowl and add water little by little to knead to a soft dough. Let it rest for some time.
  4. Pinch a little of the dough, size of a lemon. Half this dough and make 2 small rotis with it. On one roti spread the green peas mixture evenly.
  5. Cover with the other roti and roll again with the rolling pin. Heat a tawa and put the parantha on it. Cook little on both sides and then use ghee on both sides to cook it.
  6. Serve with curd, dal or sabzi

மதிப்பீடு (1)  

இந்த செய்முறையை எப்படி மதிப்பிடுவீர்கள்? உங்கள் பரிசீலனைக் சமர்ப்பிக்கும் முன், தயவுசெய்து நட்சத்திர மதிப்பீட்டுடன் சேர்க்கவும்.

மீள்பார்வை சமர்ப்பிப்பிக்க
Preeti Gurung
Mar-09-2017
Preeti Gurung   Mar-09-2017

Looks so scrumptious!

ஒருவகைப்பட்ட செய்முறைகள்

A password link has been sent to your mail. Please check your mail.
Close
பகிரவும்