496
0
0.0(0)
0

Nandu masala

Dec-09-2018
Kiruthiga Ammu
5 நிமிடங்கள்
தயாரிப்பு நேரம்
45 நிமிடங்கள்
சமையல் நேரம்
4 மக்கள்
பரிமாறவும்

Nandu masala செய்முறை பற்றி

Tastee Nandu masala from my mom

செய்முறை டாக்ஸ்

  • நான் வெஜ்
  • மீடியம்
  • கிறிஸ்துமஸ்
  • இந்திய
  • மெயின் டிஷ்
  • ஆரோக்கியமான

தேவையான பொருட்கள் பரிமாறும்: 4

  1. For paste
  2. Coconut oil 1tblsp
  3. Sombu 1 tblspn
  4. Jeeragam 1tblspn
  5. Pepper corns 1tblspn
  6. Grated coconut 1cup
  7. For Nandu masala
  8. crab 1kg
  9. Coconut oil 4 tbsp
  10. Kadugu 1tsp
  11. curry leaves
  12. Green Chilli 4
  13. Onion 3 fine chopped
  14. Tomato 2 fine chopped
  15. salt as needed
  16. Water 1 cup

வழிமுறைகள்

  1. For making paste
  2. Add coconut oil to kadai heat it
  3. Add the ingredients provided in the list above except coconut and saute it till the aroma come. Around 3-4 min
  4. Then add coconut and saute it
  5. Add all to the grinder with some water and grind it to a smooth paste
  6. Now for making Nandu masala
  7. Add 4-5 tbsp coconut oil
  8. Then one tsp kadugu. And some curry leaves. Let them splatter
  9. Then add 6 chillies sliced
  10. Add 3 onions fine chopped. Saute it around 5 mins.
  11. Once onion turns transulent add the 2 tomatoes which is finely chopped
  12. Cover and cook till it turns mushy
  13. Then add the paste. Cook it till oil Seperates
  14. Add salt as needed
  15. Then add the crab and give a good mix.
  16. Add 1 cup of water to it. Let them cool for around 10-15 min on low flame.
  17. Once the water absorbed and it looks like masala the recipe is done.

மதிப்பீடு (0)  

இந்த செய்முறையை எப்படி மதிப்பிடுவீர்கள்? உங்கள் பரிசீலனைக் சமர்ப்பிக்கும் முன், தயவுசெய்து நட்சத்திர மதிப்பீட்டுடன் சேர்க்கவும்.

மீள்பார்வை சமர்ப்பிப்பிக்க

ஒருவகைப்பட்ட செய்முறைகள்

A password link has been sent to your mail. Please check your mail.
Close
பகிரவும்