வீடு / சமையல் குறிப்பு / கல்கண்டு பிரசாதம்

Photo of Kalkandu Rice by Packya Lakshmi at BetterButter
409
0
0.0(0)
0

கல்கண்டு பிரசாதம்

Dec-12-2018
Packya Lakshmi
45 நிமிடங்கள்
தயாரிப்பு நேரம்
0 நிமிடங்கள்
சமையல் நேரம்
10 மக்கள்
பரிமாறவும்

கல்கண்டு பிரசாதம் செய்முறை பற்றி

Kalkandu Rice done my mom is always yummy

செய்முறை டாக்ஸ்

  • வெஜ்
  • மீடியம்

தேவையான பொருட்கள் பரிமாறும்: 10

  1. Raw rice 1kg
  2. Milk 1 lit
  3. Kalkandu 1.5kg
  4. Ghee 100ml
  5. Pachai karpooram small pinch
  6. Cashew 50gm
  7. Thrakshai 50gm
  8. Cardamom 5

வழிமுறைகள்

  1. Boil milk with 1 lit water
  2. Soak rice 1/2 hr
  3. After boiling milk water put the rice to it
  4. Allow to cooking soft
  5. Add small amount water to Pachai karpooram and add with cooking rice
  6. After cooking the rice turn the stove to low flame
  7. Add cardamom powder to it
  8. Add a pan to next stove
  9. Put the ghee to the pan and add nuts after the ghee is heat
  10. Fry the nuts to turn brown
  11. Add that to the Cooked rice
  12. Closed the pot just 10 minutes and serve hot

மதிப்பீடு (0)  

இந்த செய்முறையை எப்படி மதிப்பிடுவீர்கள்? உங்கள் பரிசீலனைக் சமர்ப்பிக்கும் முன், தயவுசெய்து நட்சத்திர மதிப்பீட்டுடன் சேர்க்கவும்.

மீள்பார்வை சமர்ப்பிப்பிக்க
A password link has been sent to your mail. Please check your mail.
Close
பகிரவும்