வீடு / சமையல் குறிப்பு / Nethili karuvadu sambal(malaysian style)

Photo of Nethili karuvadu sambal(malaysian style) by kavitha thiyagarajan at BetterButter
9487
3
0.0(1)
0

Nethili karuvadu sambal(malaysian style)

Sep-27-2017
kavitha thiyagarajan
20 நிமிடங்கள்
தயாரிப்பு நேரம்
30 நிமிடங்கள்
சமையல் நேரம்
4 மக்கள்
பரிமாறவும்

Nethili karuvadu sambal(malaysian style) செய்முறை பற்றி

Karuvaadu sambal

செய்முறை டாக்ஸ்

  • நான் வெஜ்
  • ஈஸி
  • தினமும்
  • தமிழ்நாடு
  • ஃபிரையிங்
  • மெயின் டிஷ்
  • ஆரோக்கியமான

தேவையான பொருட்கள் பரிமாறும்: 4

  1. 1. Nethili karuvadu 200g
  2. 2. Kashmir chillies(large size 10)
  3. 3. Bombay onions 2
  4. 4. Small onion(only 3)
  5. 5. Large size tomato 4
  6. 6. Garlic 1
  7. 7. Large size potato 1
  8. 8. Curry leaves
  9. 9. Oil
  10. 10. Mustard and urad dhal

வழிமுறைகள்

  1. 1.soak chillies in hot water for 10 minutes
  2. 2.after that drained the water from chillies. put the chillies, 2garlic cloves,3small onions,1 tomato into mixer grinder
  3. 3.make it fine paste and set aside.
  4. 4.clean the anchovies(karuvadu).soak it 10 mnts in cold water and rinse it with cold water finely
  5. 5.heat the kadai pour some oil and then half fried the anchovies into the oil.set it asaide.
  6. 6.Cut bombay onion and potato, crush the remaining garlic cloves
  7. 7.pour the remaining oil into heating kadai(add some oil if need) add mustard urad dhall after that add chillepaste fry it on medium flame untill oil gets out from the paste.
  8. 8.then add onion fry it deeply and then add tomatoes stir and fry finely
  9. 9. Add fried anchovies stir it.and then add potatoes stir it add little amount of water for get the gravy.close the kadai and allow the potatoes to cook.
  10. 10.stir the gravy occasionaly.close the flame when the oil floating on the gravy.

மதிப்பீடு (1)  

இந்த செய்முறையை எப்படி மதிப்பிடுவீர்கள்? உங்கள் பரிசீலனைக் சமர்ப்பிக்கும் முன், தயவுசெய்து நட்சத்திர மதிப்பீட்டுடன் சேர்க்கவும்.

மீள்பார்வை சமர்ப்பிப்பிக்க
BetterButter Editorial
Sep-28-2017
BetterButter Editorial   Sep-28-2017

Hi Kavitha, Your recipe is currently hidden from public view as it is incomplete. Kindly mention each steps and ingredients to prepare this recipe in separate lines. To edit the recipe, please go to the recipe image and click on the 'pen icon' on the right top side and edit the recipe. Thanks!

ஒருவகைப்பட்ட செய்முறைகள்

A password link has been sent to your mail. Please check your mail.
Close
பகிரவும்