மணி மிளகு அல்லது குடமிளகாய் புலாவ் | Bell pepper Pulao/Capsicum Pulao in Tamil

எழுதியவர் Sivasakthi Murali  |  1st Feb 2016  |  
0 from 0 ரிவியூஸ் மதிப்பீடு செய்
  • Photo of Bell pepper Pulao/Capsicum Pulao by Sivasakthi Murali at BetterButter
மணி மிளகு அல்லது குடமிளகாய் புலாவ்Sivasakthi Murali
  • ஆயத்த நேரம்

    15

    நிமிடங்கள்
  • சமைக்கும் நேரம்

    15

    நிமிடங்கள்
  • பரிமாறும் அளவு

    2

    மக்கள்

508

0

மணி மிளகு அல்லது குடமிளகாய் புலாவ் recipe

மணி மிளகு அல்லது குடமிளகாய் புலாவ் தேவையான பொருட்கள் ( Ingredients to make Bell pepper Pulao/Capsicum Pulao in Tamil )

  • capsicum - 1/2 cup chopped finely (Yellow, Green and Red)
  • Cooked Bamati rice - 1 Cup
  • cardamom - 1
  • cloves - 1
  • cinnamon - 1
  • star anise - 1
  • oil - 1 tsp
  • ghee - 2 tsp
  • garlic - 3
  • Whole pepper - 1/2 tsp
  • cashews - 5
  • onion - 2

மணி மிளகு அல்லது குடமிளகாய் புலாவ் செய்வது எப்படி | How to make Bell pepper Pulao/Capsicum Pulao in Tamil

  1. In a mixer add gralic, onion, cashew and whole pepper and grind it to a fine paste with a little water. Set aside.
  2. Cook Basmati rice with required salt and spices (Cardamom, Cinnamon, Cloves and Star Anise). Cook till its soft and tender with each grain separated.
  3. Heat a pan with oil and ghee, add jeera, let it crackle. Add in the cashew paste.
  4. Saute for a few minutes till the raw smell of garlic and onion leaves. Then add capsicum and saute for 5 more minutes.
  5. Add cooked rice and mix well. Fluff it up and cook for 2-3 minutes until the flavours blend with the rice.
  6. Serve hot.

எனது டிப்:

இந்த உணவுக்காக மீந்துபோன சாதத்தைக்கூடப் பயன்படுத்தலாம்

Reviews for Bell pepper Pulao/Capsicum Pulao in tamil (0)

சமைத்து,அதன் படத்தை ஷேர் செய்யுங்கள்.