பன்னீர் ஜவ்வரிசி வடைகள் | Paneer Sabudana Vadas in Tamil

எழுதியவர் Anu Lahar  |  15th Apr 2016  |  
0 from 0 ரிவியூஸ் மதிப்பீடு செய்
  • Photo of Paneer Sabudana Vadas by Anu Lahar at BetterButter
பன்னீர் ஜவ்வரிசி வடைகள்Anu Lahar
  • ஆயத்த நேரம்

    6

    நிமிடங்கள்
  • சமைக்கும் நேரம்

    6

    நிமிடங்கள்
  • பரிமாறும் அளவு

    4

    மக்கள்

2510

0

பன்னீர் ஜவ்வரிசி வடைகள் recipe

பன்னீர் ஜவ்வரிசி வடைகள் தேவையான பொருட்கள் ( Ingredients to make Paneer Sabudana Vadas in Tamil )

  • 4 potatoes
  • 100 gms sabudana soaked overnight
  • paneer 100 gms
  • For vrat use sendha namak, black pepper, green chilli and coriander leaves

பன்னீர் ஜவ்வரிசி வடைகள் செய்வது எப்படி | How to make Paneer Sabudana Vadas in Tamil

  1. Drain out the water from the soaked sabudana, mash potatoes, add sendha namak to taste, green chillies as per choice, coriander leaves. Make a dough.
  2. Grease your hands with little oil, take small portion of mashed potatoes and sabudana. Flatten with hand in the centre fill small pieces of paneer. Again roll into ball shape.
  3. Deep fry in hot oil till golden brown take out on an absorbent paper enjoy with coriander and mint chutney.

எனது டிப்:

ஜவ்வரியிலிருந்து தண்ணீரை முற்றிலுமாக நீக்கிவிடவும். மாவை இது திடமாக்கும்.

Reviews for Paneer Sabudana Vadas in tamil (0)

சமைத்து,அதன் படத்தை ஷேர் செய்யுங்கள்.