హోమ్ / వంటకాలు / ఆనపకాయ పచ్చడి

Photo of Bottleguard chutney by lakshmi kumari at BetterButter
450
0
0.0(0)
0

ఆనపకాయ పచ్చడి

Oct-05-2018
lakshmi kumari
0 నిమిషాలు
వండినది?
15 నిమిషాలు
కుక్ సమయం
4 ప్రజలు
వంట ప్రారంభిద్దాం
సూచనలను చదవండి பின்னர் சேமி

ఆనపకాయ పచ్చడి రెసిపీ గురించి

రుచికరంగా ఉంటుంది.

రెసిపీ ట్యాగ్

  • శాఖాహారం
  • తేలికైనవి
  • ప్రతి రోజు
  • ఆంధ్రప్రదేశ్
  • మిళితం
  • వేయించేవి
  • సైడ్ డిషెస్
  • పౌష్టికాహారం

కావలసినవి సర్వింగ: 4

  1. 1 cup bottle guard pieces with peel
  2. Lemonsize tamarind
  3. 1/2tsp zeera
  4. 1/4 tsp methi dana
  5. 1 tsp urad dal
  6. 1/4 tsp hing
  7. Pinch of turmeric
  8. 7 redchillies
  9. Pinch of sugar
  10. Salt per taste
  11. 1 tsp curry leaves
  12. Oil 2tbsp

సూచనలు

  1. Bottle guard Wash n cut into pieces
  2. Heat pan n put 1tsp oil add bottle guard pieces.
  3. Fry for 5 minutes. Take out pieces.
  4. Now put little oil ,add red chillies, methi danaa , zeera, fry few seconds .When its crackers then switch off flame then add hing.
  5. Let them cool
  6. In mixy pot put fried red chillies, methi danaa, zeera, tamarind, turmeric gring together till powder.
  7. Add fried bottle guard pieces, sugar grind together till like paste.
  8. Take out paste in a bowl .
  9. Heat little oil, fry mustard seeds, curry leaves . When crackers take out the flame, mix into chutney.

ఇంకా చదవండి (0)  

আপনি এই রেসিপিটি কীভাবে রেট করবেন? আপনার রিভিউ জমা দেওয়ার আগে দয়া করে একটি রেটিং যোগ করুন।

రివ్యూ సమర్పించండి

వంట ప్రారంభిద్దాం

A password link has been sent to your mail. Please check your mail.
Close
శేర