Photo of Coconut fries(peraki) by Sayanti Sen at BetterButter
488
1
0.0(0)
0

Peraki

Oct-23-2018
Sayanti Sen
20 মিনিট
প্রস্তুতি সময়
20 মিনিট
রান্নার সময়
8 জন
পরিবেশন সংখ্যা
নির্দেশাবলী দেখুন পরের জন্য সংরক্ষিত

Peraki রেসিপির সম্বন্ধে

It is a traditional dish..very crunchy, delicious item. Bengalees serve this dish after durga puja in bijaya dasami.

রেসিপি ট্যাগ

  • নিরামিষ
  • মধ্যম
  • উৎসব
  • ভারতীয়
  • ঢিমে আঁচে রান্না
  • ডেজার্ট
  • শুদ্ধ শাকাহারী

উপকরণ পরিবেশন সংখ্যা: 8

  1. Sugar 250 gm
  2. Flour200 gm
  3. Coconut crush 4 small cup
  4. Salt acc. to taste
  5. White oil acc.to need
  6. Cardamom 4 pcs
  7. Sugar syrup 1 cup

নির্দেশাবলী

  1. First to take flour with kalo jeera and oil to make a dough
  2. The dough is ready
  3. Make a round shaped roti from that dough
  4. Prepare the coconut crunch with sugar and cardamom
  5. Fill the roti with the coconut mixture and give this shape of peraki
  6. Prepare the sugar syrup
  7. Deep fry in white oil
  8. The fries are ready and then dip it into the sugar syrup
  9. Ready to serve

রিভিউ (0)  

আপনি এই রেসিপিটি কীভাবে রেট করবেন? আপনার রিভিউ জমা দেওয়ার আগে দয়া করে একটি রেটিং যোগ করুন।

রিভিউ জমা দিন

একইরকম রেসিপি

A password link has been sent to your mail. Please check your mail.
Close
শেয়ার