Home / Recipes / Paratdar staff parantha

Photo of Paratdar staff parantha by Vandana Gupta at BetterButter
494
3
0.0(0)
0

Paratdar staff parantha

Dec-24-2017
Vandana Gupta
5 minutes
Prep Time
8 minutes
Cook Time
2 People
Serves
Read Instructions Save For Later

Recipe Tags

  • Veg
  • Easy
  • Everyday
  • Shallow fry
  • Accompaniment
  • Healthy

Ingredients Serving: 2

  1. आटा 1 कटोरी
  2. नमक
  3. धनिया पत्ती 1/2 कप बारीक कटी
  4. चाट मसाला 1 टीस्पून
  5. लाल मिर्च पाउडर 1 टीस्पून
  6. घी

Instructions

  1. एक रोटी बेल के उसके ऊपर घी लगाएं
  2. अब चाट मसाला और लाल मिर्च पाउडर डालकर फैलाये।
  3. कटी हुई धनिया पत्ती फैलाये।
  4. रोटी को चार भागों में काट ले।
  5. अब एक के ऊपर एक भाग रखते जाए।
  6. चौथे भाग को इस तरह रख के बंद करे।
  7. अब परांठे को बेल लें।
  8. गर्म तवे पर घी डालकर दोनों तरफ सुनहला होने तक सेक ले।
  9. गर्म गर्म चार परत वाले स्टफ परांठे को सर्व करें।

Reviews (0)  

How would you rate this recipe? Please add a star rating before submitting your review.

Submit Review

Similar Recipes

A password link has been sent to your mail. Please check your mail.
Close
SHARE