Home / Recipes / Tondli bhat,

Photo of Tondli bhat, by Maya Joshi at BetterButter
1191
18
0.0(0)
0

Tondli bhat,

Feb-13-2018
Maya Joshi
5 minutes
Prep Time
15 minutes
Cook Time
2 People
Serves
Read Instructions Save For Later

Recipe Tags

  • Veg
  • Easy
  • Festive
  • Maharashtra
  • Simmering
  • Basic recipe
  • Healthy

Ingredients Serving: 2

  1. 150 ग्रा.तोंडली वरती + चिरुन
  2. १ कप तांदूळ धूवून निथळून
  3. १टे.स्पू. तीळ
  4. ३लवंगा, १" दालचीनी,२ मसाला वेलची
  5. १चमचा धने व १ चमचा जिरे.३-४ सुक्या लाल मिरच्या
  6. १ चमचा आले लसूण पेस्ट.
  7. १टे..स्पू. किसलेले खोबरे

Instructions

  1. सर्व मसाले खमग भाजा. दळा.
  2. तेल, राई फोडणी करून आले, लसूण पेस्ट वा तांदूळ परता,
  3. तोंडली घाला.
  4. दळलेले मसाले, हळद, तीखट, मिठ घाला. २,१/२ कप पाणी घाला
  5. शिजू द्या.

Reviews (0)  

How would you rate this recipe? Please add a star rating before submitting your review.

Submit Review

Similar Recipes

A password link has been sent to your mail. Please check your mail.
Close
SHARE