Home / Recipes / CHINGRI maach die puisaak

Photo of CHINGRI maach die puisaak by Soma Mukherjee at BetterButter
465
5
0.0(0)
0

CHINGRI maach die puisaak

Mar-13-2018
Soma Mukherjee
15 minutes
Prep Time
30 minutes
Cook Time
6 People
Serves
Read Instructions Save For Later

ABOUT CHINGRI maach die puisaak RECIPE

চিংড়ি মাছ জাতীয় পরে তার স্বাদ গন্ধ ই পাল্টে যায়। আমি তাই পুঁই শাক এ চিংড়ি দিয়ে দিলাম।

Recipe Tags

  • Non-veg
  • Easy
  • Festive
  • West Bengal
  • Sauteeing
  • Side Dishes

Ingredients Serving: 6

  1. N/A
  2. চিংড়ি 200 গ্রাম
  3. আলু 2 তো বোরো করে কাটা , বেগুন , কুমড়ো , চিচিঙে, মুলো সব আলুর মতো কাটা
  4. আদা ও সর্ষে বাটা 3 চামচ
  5. নুন
  6. হলুদ 1 চামচ
  7. N/A
  8. চিনি 1 চামচ
  9. সর্ষের তেল 1/2 কাপ
  10. টমেটো 2 তো কুচনো
  11. N/A

Instructions

Reviews (0)  

How would you rate this recipe? Please add a star rating before submitting your review.

Submit Review
A password link has been sent to your mail. Please check your mail.
Close
SHARE