Home / Recipes / Kanda bhajiya

Photo of Kanda bhajiya by Rimjhim Agarwal at BetterButter
764
4
0.0(0)
0

Kanda bhajiya

May-08-2018
Rimjhim Agarwal
15 minutes
Prep Time
10 minutes
Cook Time
4 People
Serves
Read Instructions Save For Later

ABOUT Kanda bhajiya RECIPE

कांदा भजिया महाराष्ट्र के प्रसिद्ध पकौड़े हैं ।प्याज का मीठा पन और हरी मिर्च का तीखापन इस भजिया को एक अनूठा स्वाद देता है

Recipe Tags

  • Veg
  • Easy
  • Maharashtra
  • Frying

Ingredients Serving: 4

  1. २ बड़े प्याज
  2. ४ हरी मिर्च बारीक कटी
  3. १ चम्मच अदरक लहसुन का पेस्ट
  4. बेसन १ कप
  5. नमक १ चम्मच
  6. पिसी लाल मिर्च १ चम्मच
  7. पानी आवश्यकतानुसार
  8. चाट मसाला
  9. तलने के लिए तेल

Instructions

Reviews (0)  

How would you rate this recipe? Please add a star rating before submitting your review.

Submit Review
A password link has been sent to your mail. Please check your mail.
Close
SHARE