Home / Recipes / Aata Papad (Masala Khakhra)

Photo of Aata Papad (Masala Khakhra) by Tiwari Mohini at BetterButter
2081
7
0.0(0)
0

Aata Papad (Masala Khakhra)

May-14-2018
Tiwari Mohini
10 minutes
Prep Time
10 minutes
Cook Time
6 People
Serves
Read Instructions Save For Later

ABOUT Aata Papad (Masala Khakhra) RECIPE

खाखरा गुजराती नमकीन है, चाय का मजा दोगुना कर देगा खस्ता खाखराBy: टीम पकवानगली अगर कड़क चाय के साथ खस्ता खाखरा मिल जाए तो कैसा रहेगा. इसे कई वैरायटी और मसाले से बनाया जाता है. यह गुजरात के खास स्नैक्स में से एक है.

Recipe Tags

  • Veg
  • Medium
  • Kids Recipes
  • Gujarat
  • Frying
  • Snacks
  • Diabetes

Ingredients Serving: 6

  1. 50 ग्राम मैदा
  2. 250 ग्राम आटा
  3. N/A
  4. ½ चम्मच हल्दी पाउडर
  5. १ छोटा चम्मच जीरा
  6. जरूरत के अनुसार पानी
  7. स्वादानुसार नमक
  8. १½ बड़ा चम्मच अदरक-हरी मिर्च लहसुन का पेस्ट
  9. ¼ छोटा चम्मच लाल मिर्च पाउडर
  10. ½ कप तेल

Instructions

Reviews (0)  

How would you rate this recipe? Please add a star rating before submitting your review.

Submit Review

Similar Recipes

A password link has been sent to your mail. Please check your mail.
Close
SHARE