Ingredients
Wheat flour_2cup
Beasan flour(kadalai maavu)_1/2cup
Jeera_1spoon
Ajwain(carton seeds)_1spoon
Fennel seeds _1spoon
Chilli powder_1spoon
Turmeric powder _1spoon
Garam masala _1spoon
Oil_1/4cup
Coriander leaves 3spoon
Salt_1/2spoon
Method:
Take a bowl in that add all the dry ingredients one by one in the centre add the oil then mix the dough with 1and1/2cup of water or as required but the dough should be little tight for puri rest the dough for 5to 10 minutes
Take 2cups of oil in a kadai keep in high flame for 5minutes then switch the flame to medium make Puris out of the dough with little oil please don't use flour for making Puris once the oil is heated put the Puris and serve with raita pickle or alu sabji
இந்த செய்முறையை எப்படி மதிப்பிடுவீர்கள்? உங்கள் பரிசீலனைக் சமர்ப்பிக்கும் முன், தயவுசெய்து நட்சத்திர மதிப்பீட்டுடன் சேர்க்கவும்.
மீள்பார்வை சமர்ப்பிப்பிக்க