வீடு / சமையல் குறிப்பு / Khandvi

Photo of Khandvi by Lakshmi Rajnikanth at BetterButter
0
1
0(0)
0

Khandvi

Jul-07-2018
Lakshmi Rajnikanth
10 நிமிடங்கள்
தயாரிப்பு நேரம்
30 நிமிடங்கள்
சமையல் நேரம்
2 மக்கள்
பரிமாறவும்

Khandvi செய்முறை பற்றி

Khandvi is a popular low calorie protein rich breakfast item

செய்முறை டாக்ஸ்

  • శాఖాహారం
  • తేలికైనవి
  • టిఫిన్ వంటకములు
  • గుజరాత్
  • ఆవిరికి
  • అల్పాహారం మరియు బ్రంచ్
  • పౌష్టికాహారం

தேவையான பொருட்கள் பரிமாறும்: 2

  1. Besan(kadalai maavu)_1cup
  2. Water_21/2cup
  3. Buttermilk _1cup
  4. Salt_1spoon
  5. Asafoetida_1/2teaspoon
  6. Green chilli and ginger paste_1spoon
  7. Turmeric powder _1spoon
  8. Chilli powder _1/2spoon
  9. Oil_2tablespoon
  10. Jeera_1teaspoon
  11. Til(ellu)_1teaspoon
  12. Mustard seeds _1teaspoon
  13. Coriander leaves and curry patta for garnish
  14. Coconut powder for garnish
  15. Method _
  16. In mixie add besan and salt
  17. Then add water and butter milk
  18. Churn the mixture with out lumps
  19. Strain the mixture for removing lumps
  20. Keep in the cooker till5 to 6 whistle sound switch off the flame
  21. Remove the mixture and spread it in a clean surface and cool it
  22. Once gets cooled u can now roll it
  23. Roll all the spread mixture and keep
  24. Take oil in kadai add mustard jeera and til
  25. Once it starts to splutter add green chillies
  26. Curry patta spread this tadka on tge made khandvis
  27. Garnish with chopped coriander leaves and coconut powder
  28. Serve with tomato sauce and green chutney

வழிமுறைகள்

  1. Ingredients: Besan flour _1cup Butter milk _

மதிப்பீடு (0)  

இந்த செய்முறையை எப்படி மதிப்பிடுவீர்கள்? உங்கள் பரிசீலனைக் சமர்ப்பிக்கும் முன், தயவுசெய்து நட்சத்திர மதிப்பீட்டுடன் சேர்க்கவும்.

மீள்பார்வை சமர்ப்பிப்பிக்க

ஒருவகைப்பட்ட செய்முறைகள்

A password link has been sent to your mail. Please check your mail.
Close
பகிரவும்