Home / Recipes / stem of Taro with Hilsha fish's head

Photo of stem of Taro with  Hilsha fish's head by Rickta Dutta at BetterButter
517
13
0.0(0)
0

stem of Taro with Hilsha fish's head

Mar-08-2018
Rickta Dutta
60 minutes
Prep Time
40 minutes
Cook Time
4 People
Serves
Read Instructions Save For Later

Recipe Tags

  • Non-veg
  • Easy
  • Everyday
  • West Bengal
  • Stir fry
  • Simmering
  • Frying
  • Sauteeing
  • Side Dishes

Ingredients Serving: 4

  1. ইলিশ এর মাথা ৩ টে (১/২ করে নেওয়া)
  2. কচুর শাক ১ কেজি
  3. N/A
  4. N/A
  5. N/A
  6. N/A
  7. N/A
  8. পাতিলেবুর রস ১/২ কাপ
  9. নুন ও মিষ্টি স্বাদ মতন
  10. N/A

Instructions

Reviews (0)  

How would you rate this recipe? Please add a star rating before submitting your review.

Submit Review
A password link has been sent to your mail. Please check your mail.
Close
SHARE