Home / Recipes / Jodhpuri gulab jamun sabji

Photo of Jodhpuri gulab jamun sabji by Soniya Verma at BetterButter
1717
10
0.0(0)
0

Jodhpuri gulab jamun sabji

Apr-16-2018
Soniya Verma
20 minutes
Prep Time
25 minutes
Cook Time
6 People
Serves
Read Instructions Save For Later

Recipe Tags

  • Veg
  • Medium
  • Dinner Party
  • Rajasthan
  • Pressure Cook
  • Boiling
  • Frying
  • Main Dish

Ingredients Serving: 6

  1. गुलाब जामुन के लिए सामग्री
  2. खोया 150 ग्राम
  3. पनीर 50 ग्राम
  4. मैदा 2 बड़े चम्मच
  5. काजू टुकड़ा 1 चम्मच
  6. पिस्ता कतरा हुआ 1 चम्मच
  7. बादाम कतरा हुआ 1 चम्मच
  8. किशमिश मुट्ठी भर
  9. तलने के लिए तेल
  10. तरी के लिए सामग्री
  11. टमाटर 4 बड़े
  12. प्याज़ 1 बड़ा
  13. हरी मीर्च 2 से 4
  14. अदरख़ कसा हुआ 1 चम्मच
  15. काजू 100 ग्राम
  16. हरी इलाइची 2 से 4
  17. काली मिर्च 7 से 10 दाने
  18. दालचीनी 1 इंच टुकड़ा
  19. लौंग 2
  20. तेजपत्ता 1
  21. कसूरी मेथी 1 चम्मच
  22. नमक सफ़ेद 1 छोटा चम्मच
  23. नमक काला 1/2 चम्मच
  24. हल्दी 1/4 छोटी चम्मच
  25. धनिया पिसा हुआ 2 चम्मच
  26. कश्मीरी मिर्च 1/2 चाय चम्मच
  27. ताज़ी मलाई 1 कप
  28. दूध 2 बड़े कप
  29. खोया 150 ग्राम

Instructions

Reviews (0)  

How would you rate this recipe? Please add a star rating before submitting your review.

Submit Review

Similar Recipes

A password link has been sent to your mail. Please check your mail.
Close
SHARE