Photo of Alu kabdha poha by Lakshmi Rajnikanth at BetterButter
537
1
0.0(0)
0

Alu kandha poha

Jul-10-2018
Lakshmi Rajnikanth
15 நிமிடங்கள்
தயாரிப்பு நேரம்
15 நிமிடங்கள்
சமையல் நேரம்
2 மக்கள்
பரிமாறவும்

Alu kandha poha செய்முறை பற்றி

This recipe is a famous breakfast recipe of maharashtra

செய்முறை டாக்ஸ்

  • வெஜ்
  • ஈஸி
  • தினமும்
  • மகாராஷ்டிரம்
  • பான் பிரை
  • ப்ரேக்பாஸ்ட் மற்றும் ப்ரஞ்ச்
  • ஆரோக்கியமான

தேவையான பொருட்கள் பரிமாறும்: 2

  1. Poha(aval)_1cup
  2. Potato chopped _1/2cup
  3. Onion Chopped _1/2cup
  4. Green chilli _2chopped
  5. Turmeric powder _1teaspoon
  6. Hing(asafetida)_1teaspoon
  7. Peanuts_1/2cup
  8. Oil_4tablespoon
  9. Coriander leaves and curry patta for decorating
  10. Method
  11. Wash poha in water and strain and keep
  12. Take oil in a kadai
  13. Add jeera 1teaspoon add hing
  14. Add peanuts add onion add potatoes
  15. Fry
  16. Then once cooked and fried add salt
  17. Add turmeric powder fry
  18. Add the soft poha and fry
  19. Serve hot garnish with coriander leaves and curry patta

வழிமுறைகள்

  1. Poha_1cup Oil_4tablespon Turmeric powder _1teaspoon Potato _1/2cup Chopped Onion _1/2cup chopped Hing_1teaspoon Peanut _1/2cup Coriander leaves and curry patta for decorating

மதிப்பீடு (0)  

இந்த செய்முறையை எப்படி மதிப்பிடுவீர்கள்? உங்கள் பரிசீலனைக் சமர்ப்பிக்கும் முன், தயவுசெய்து நட்சத்திர மதிப்பீட்டுடன் சேர்க்கவும்.

மீள்பார்வை சமர்ப்பிப்பிக்க

ஒருவகைப்பட்ட செய்முறைகள்

A password link has been sent to your mail. Please check your mail.
Close
பகிரவும்