BetterButter பயன்பாடு

சமையல், உணவு சமூகம் மற்றும் சமையலறைப் பொருட்கள்

(8,719)
பதிவிறக்கம் செய்திட

உங்கள் சமையல் குறிப்புகளைப் பதிவேற்றவும் பயன்பாட்டைப் பதிவிறக்கவும்

வீடு / சமையல் குறிப்பு / Oats Masala Vada

Photo of Oats Masala Vada by Priyanka Balakrishnan at BetterButter
0
3
5(1)
0

Oats Masala Vada

Nov-19-2017
Priyanka Balakrishnan
135 நிமிடங்கள்
தயாரிப்பு நேரம்
15 நிமிடங்கள்
சமையல் நேரம்
10 மக்கள்
பரிமாறவும்

செய்முறை டாக்ஸ்

  • శాఖాహారం
  • తేలికైనవి
  • పిల్లలకు నచ్చే వంటలు
  • తమిళనాడు
  • వేయించేవి
  • చిరు తిండి
  • పౌష్టికాహారం

தேவையான பொருட்கள் பரிமாறும்: 10

  1. Instant oats 1 cup
  2. Chana dal 1 cup
  3. Onion 2
  4. Green chilly 2
  5. Asafoetida a pinch
  6. Salt as required
  7. Oil for frying
  8. curry leaves
  9. Coriander leaves
  10. Mint leaves

வழிமுறைகள்

  1. Soak Chana dal in water for 2 hours.
  2. Soak oats for 30 minutes.
  3. Grind the Chana dal and oats to a coarse paste in a blender.
  4. Add chopped Onions ,Chilly, Curry leaves, Coriander leaves and Mint leaves to the batter.
  5. Add salt as required. And mix the batter.
  6. Now heat the oil for frying and make vadas by hand.
  7. Fry till Golden brown. Now the vada is ready to Serve.

மதிப்பீடு (1)  

இந்த செய்முறையை எப்படி மதிப்பிடுவீர்கள்? உங்கள் பரிசீலனைக் சமர்ப்பிக்கும் முன், தயவுசெய்து நட்சத்திர மதிப்பீட்டுடன் சேர்க்கவும்.

மீள்பார்வை சமர்ப்பிப்பிக்க
BetterButter Editorial
Nov-22-2017
BetterButter Editorial   Nov-22-2017

Hi Priyanka, your recipe is currently hidden from public view as it is written in English text. Unfortunately, we are not allowing recipes in 'English Script' for our Tamil Contests. Currently, we have hidden this recipe from public view, please make the change. Kindly ensure that from now on, you kindly submit your recipes in Tamil for our Tamil contests. To enter your recipe in our Tamil contests, please switch to Tamil in the app or website and submit your entry in the Tamil script. Thanks!

ஒருவகைப்பட்ட செய்முறைகள்

A password link has been sent to your mail. Please check your mail.
Close
பகிரவும்