Malaysian Chicken Curry Kapitan | How to make Malaysian Chicken Curry Kapitan

By Smita Chandra  |  14th Sep 2015  |  
5 from 2 reviews Rate It!
  • Photo of Malaysian Chicken Curry Kapitan by Smita Chandra at BetterButter
Malaysian Chicken Curry Kapitanby Smita Chandra
  • Prep Time

    0

    mins
  • Cook Time

    30

    mins
  • Serves

    4

    People

110

2

About Malaysian Chicken Curry Kapitan Recipe

A delicious Indian-Malay chicken curry with the flavours of coconut milk, lemongrass and spices

मलेशियन चिकन करी कपितान एक लोकप्रिय दक्षिण भारतीय व्यंजन है जो पुरे भारत में बहुत ही लोकप्रिय है। इसे आप किसी भी विशेष अवसर पर परोस सकते हैं। किसी भी त्यौहार या पार्टी में मलेशियन चिकन करी कपितान एक प्रभावशाली व्यंजन सिद्ध हो सकता है। मलेशियन चिकन करी कपितान का नाम सुनते ही भूख और भी ज्यादा बढ़ जाती है और कोई भी खुद को इसे खाने से रोक नहीं पाता है। मलेशियन चिकन करी कपितान को खाने पर इसकी हर एक बाईट में आपको एक अनोखा अनुभव मिलेगा। आप घर पर भी रेस्टोरेंट स्टाइल मलेशियन चिकन करी कपितान बना सकते हैं। इसे बनाना बहुत ही आसान है, बेटर बटर के मलेशियन चिकन करी कपितान इन हिंदी में आपको मलेशियन चिकन करी कपितान बनाने की आसान विधि मिल जाएगी जिसकी सहायता से आप इसे कभी भी बना सकते हैं। यह एक बहुत ही झटपट से बनने वाली रेसिपी है, इसकी तैयारी में कुछ मिनट मिनट लगता है और पकाने में 30 मिनट लगता है। तो अगली बार जब भी आपके घर पे मेहमान आये तो देखना न भूलें इस रेसिपी को।

Malaysian Chicken Curry Kapitan

Ingredients to make Malaysian Chicken Curry Kapitan

  • 1 lb (450g) boneless skinless chicken thighs cut into bite

How to make Malaysian Chicken Curry Kapitan

  1. Combine chicken with salt to taste and 1 tbsp each of the oil and curry powder in large bowl. Mix well, cover and refrigerate 15 min or longer, until needed. Meanwhile, make the spice paste. Blend all spice paste ingredients together in a

My Tip:

Garnishing with grated boiled egg adds to the richness of this curry

Reviews for Malaysian Chicken Curry Kapitan (2)

Junita Chatterjee4 years ago

why is this incomplete?
Reply

Farida Salim4 years ago

Reply