Home / Recipes / Palak paneer dosa

Photo of Palak paneer dosa by Usha Bohraa at BetterButter
1112
12
0.0(0)
0

Palak paneer dosa

Dec-28-2017
Usha Bohraa
960 minutes
Prep Time
30 minutes
Cook Time
10 People
Serves
Read Instructions Save For Later

ABOUT Palak paneer dosa RECIPE

नाश्ते के लिए

Recipe Tags

  • Veg
  • Medium
  • Dinner Party
  • South Indian
  • Stir fry
  • Appetizers
  • Healthy

Ingredients Serving: 10

  1. 3 कप चावल
  2. 1 कप उडद दाल
  3. 250 ग्राम पालक
  4. 200 ग्राम पनीर
  5. नमक स्वादानुसार

Instructions

  1. सबसे पहले चावल व उडद दाल को धो कर 4 घंटे भिगोए|
  2. फिर उन्हे पीस कर 12 घन्टे तैयार होने के लिए रखे|
  3. तैयार घोल मे नमक व पालक डाले व पीस ले|
  4. तवा गरम करके डोसा फैलाए|
  5. उसके ऊपर पनीर कस ले|
  6. क्रिस्पी होने तक सेक ले व गरमा गरम परोसे|

Reviews (0)  

How would you rate this recipe? Please add a star rating before submitting your review.

Submit Review

Similar Recipes

A password link has been sent to your mail. Please check your mail.
Close
SHARE