Home / Recipes / Sabudana vada

Photo of Sabudana vada by Teesha Vanikar at BetterButter
1385
6
0.0(0)
0

Sabudana vada

Nov-07-2017
Teesha Vanikar
59 minutes
Prep Time
30 minutes
Cook Time
4 People
Serves
Read Instructions Save For Later

Recipe Tags

  • Veg
  • Easy
  • Navratas
  • Indian
  • Frying
  • Appetizers
  • Healthy

Ingredients Serving: 4

  1. १घन्टा भिगोयाहुवा साबुदाना १ कटोरी
  2. एक ऊबलाहुवा आलु
  3. ४ चम्मच सेगदाना(मुंगफली) कुट (पावडर)
  4. ४हरी मिर्च बारीक कटी हुई
  5. २चम्मच जीरा पाउडर
  6. नमक स्वादानुसार
  7. धनिया

Instructions

  1. साबुदाना,आलु, सेगदाना कुट,जीरा पाउडर,नमक और धनिया एक साथ अच्छे से मिक्स कर लें
  2. धिमी आचपर कढ़ाई में तेल गरम करें
  3. अब साबुदाने की लोई बनाकर उसे हथेली पर लेकर मनचाहा शेप देकर तेल में गोल्डन ब्राउन होने तक तल लें
  4. दही और मुंगफली की चटनी के साथ सर्व करें

Reviews (0)  

How would you rate this recipe? Please add a star rating before submitting your review.

Submit Review

Similar Recipes

A password link has been sent to your mail. Please check your mail.
Close
SHARE