लहसुन और अजवाइन में भुने हुए चिकन लेग्स | Garlic and Thyme roast Chicken legs in Hindi

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द्वाराTejasvi Arneja
निर्मित तिथि 17th Sep 2015
  • लहसुन और अजवाइन में भुने हुए चिकन लेग्स, How to make लहसुन और अजवाइन में भुने हुए चिकन लेग्स
लहसुन और अजवाइन में भुने हुए चिकन लेग्सTejasvi Arneja
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  • Tejasvi Arneja
    निर्मित तिथि 17th Sep 2015

Garlic and Thyme roast Chicken legs is a mouthwatering dish which is perfect to serve at any occasion. It is a recipe of Italian cuisine which is very famous in the whole worldwide. This is very amazing in taste and it contains a lot of health benefiting nutrients. It is a quick and easy recipe and you can easily prepare restaurant style Garlic and Thyme roast Chicken legs at your home. Garlic and Thyme roast Chicken legs by Tejasvi Arneja will help you to prepare the perfect Garlic and Thyme roast Chicken legs at your home. You don't need any extra effort or time to prepare this. It just needs 0.0 for the preparation and 30.0 for cooking. Whether it is a grand party or a normal kitty party, it is a perfect dish to serve and to get the compliments from your guests. This recipe follows the perfect art of cooking that gives an amazing texture to this and differentiate it from other dishes. In the Better Butter recipes, you will find the step by step process of this recipe by which you can know how to make the delicious Garlic and Thyme roast Chicken legs.

  • तैयारी का समय0मिनट
  • पकाने का समय30मिनट
  • पर्याप्त4लोग
लहसुन और अजवाइन में भुने हुए चिकन लेग्स रेसिपी

लहसुन और अजवाइन में भुने हुए चिकन लेग्स बनाने की सामग्री ( Garlic and Thyme roast Chicken legs Banane Ki Samagri Hindi Me )

  • 8 चिकन लेग्स विद स्किन
  • 5 लहसुन लौंग घिसा हुआ
  • 1 बड़ा चम्मच अजवाइन
  • नमक और काली मिर्च पावडर
  • 2 छोटा चम्मच पैपरिका पावडर
  • 4 बड़ा चम्मच बटर
  • 1 बड़ा चम्मच जैतुन तेल
  • एक नींबू का रस
  • 1 बड़ा चम्मच कॉर्नफ्लोर

लहसुन और अजवाइन में भुने हुए चिकन लेग्स बनाने की विधि ( Garlic and Thyme roast Chicken legs Banane Ki Vidhi Hindi Me )

  1. चिकन लेग्स को धो लें, कॉर्नफ्लोर, नींबू रस, नमक और काली मिर्च पावडर उन पर मलकर 15 मिनट तक मैरिनेट करें।
  2. इसके बाद एक बर्तन में जैतुन तेल, बटर, अजवाइन, लहसुन और पैपरिका पावडर को एकसाथ मिलाएं। इस मिश्रण को अच्छे से चिकन लेग्स के स्किन के अंदर भरें। फिर उन्हें आधे घंटे तक मैरिनेट होने दें। तब तक अवन को 160 डि. से. पर पहले से गर्म कर लें।
  3. अब चिकन लेग्स को बेकिंग ट्रे में रखें और 20 मिनट तक या पूरी तरह से पक जाने तक बेक करें। फिर इसे आप रिसोटो(इटली का पुलाव) और हल्की तली सब्जियों के साथ परोस सकते हैं।
मेरी टिप: चिकन को खास भूरा रंग का होने तक पकाएं।

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