Home / Recipes / Frid poteto pel

Photo of Frid poteto pel by Paramita Majumder at BetterButter
816
4
0.0(0)
0

Frid poteto pel

Sep-01-2017
Paramita Majumder
10 minutes
Prep Time
20 minutes
Cook Time
3 People
Serves
Read Instructions Save For Later

Recipe Tags

  • Veg
  • Easy
  • Everyday
  • Assam and North East
  • Stir fry
  • Side Dishes
  • High Fibre

Ingredients Serving: 3

  1. 4 आलू के छिलके
  2. प्याज 1 बड़ा
  3. कलोंजी सीड 1 छोटे चम्मच
  4. खसखस 1 बड़ा चम्मच
  5. ग्रेटेड नारियल 2 बड़े चम्मच
  6. हरी मिर्च 2
  7. हल्दी पाउडर 1/4 छोटे चम्मच
  8. नमक स्वाद अनुसार
  9. मस्टर्ड ओयेल 2 बड़े चम्मच

Instructions

  1. आलू के छिलके को इस तरह से काट ले , खसखस को 3 बड़े चम्मच पानी में भिगोकर रख दे 1 घंटे के लिए
  2. अब एक पेन में तेल गरम करले, कलोंजी सीड और हरी मिर्च का तड़का लगाए मध्यम आँच मे
  3. अब बारीक कटी हुई प्याज डाले , 1 मिनट तक भुने ढिमी आंच में
  4. अब हल्दी पाउडर मिलाए
  5. आलू के छिलके को साथ में डाले , और 2 मिनट तक भुने, अब नमक डाले
  6. अब ढककर 3-4 मिनट तक पकाए ढिमी आंच में, बीच में हिलाते रहे
  7. अब खसखस और नारियल मिलाले, 2-3 मिनट और भून ले
  8. गरम गरम चावल के साथ परोसे

Reviews (0)  

How would you rate this recipe? Please add a star rating before submitting your review.

Submit Review

Similar Recipes

A password link has been sent to your mail. Please check your mail.
Close
SHARE