Home / Recipes / Chaval bara

Photo of Chaval bara by Pooja Jain at BetterButter
2358
6
0.0(0)
0

Chaval bara

Oct-30-2017
Pooja Jain
30 minutes
Prep Time
15 minutes
Cook Time
4 People
Serves
Read Instructions Save For Later

Recipe Tags

  • Orissa
  • Frying

Ingredients Serving: 4

  1. चावल 2 कप
  2. उरद दाल 1/2 कप
  3. नमक स्वाद अनुसार
  4. जीरा 1/2 टीएसपी
  5. तेल तलने के लिए

Instructions

  1. चावल और उरद दाल को पानी में 2-3 घंटे भिगो दें ।
  2. फिर अच्छे से धो के पीस ले।
  3. अब चिकना पीस ले और एक नमक डाल के दाल के एक घंटे के लिए रख दे ।
  4. अब जीरा डाल के अच्छे से फेट ले ।
  5. फिर एक कढ़ाई में तेल डाल और गरम होने से थोड़ा थोड़ा कर के पकोड़ी जैसे तेल ले ।
  6. सुनहरा होने तक तल लें ।
  7. अब टमाटर मिर्ची के चटनी के साथ गरम-गरम सर्व करें ।

Reviews (0)  

How would you rate this recipe? Please add a star rating before submitting your review.

Submit Review

Similar Recipes

A password link has been sent to your mail. Please check your mail.
Close
SHARE