Home / Recipes / Palak pakoda

Photo of Palak pakoda by Hiteshi Bassi at BetterButter
790
7
0.0(0)
0

Palak pakoda

Nov-11-2017
Hiteshi Bassi
0 minutes
Prep Time
4 minutes
Cook Time
4 People
Serves
Read Instructions Save For Later

Recipe Tags

  • Veg
  • Easy
  • Festive
  • Punjabi
  • Frying
  • Snacks
  • Healthy

Ingredients Serving: 4

  1. पालक 4 पते
  2. आलू 1 उबला हुआ
  3. हल्दी 1/4 चम्मच
  4. बेसन 1/3 कप
  5. नमक स्वादनुसार
  6. हरी मिर्च, अदरक पेस्ट 1/2 चम्मच
  7. लाल मिर्च पाउडर 1/3 चम्मच
  8. गर्म मसाला पाउडर 1/4 चम्मच
  9. घी तलने के लिए

Instructions

  1. आलू,नमक, लाल मिर्च पाउडर, हरी मिर्च, अदरक का पेस्ट, हल्दी पाउडर गर्म मसाला पाउडर को मिक्स करें।
  2. बेसन में पानी, नमक, लाल मिर्च पाउडर डालकर अच्छी तरह मिला लें पतला पेस्ट तैयार करें।
  3. पालक के पते पर आलू का पेस्ट डाल कर रोल कर दें , बेसन मे डिप कर के घी में तल लें।
  4. चटनी के साथ गर्म गर्म परोसे।

Reviews (0)  

How would you rate this recipe? Please add a star rating before submitting your review.

Submit Review

Similar Recipes

A password link has been sent to your mail. Please check your mail.
Close
SHARE