Home / Recipes / Crispy Deep-Fried Sago Wada for Vrat

Photo of Crispy Deep-Fried Sago Wada for Vrat by Neha Santoshwar at BetterButter
1174
41
0.0(0)
0

Crispy Deep-Fried Sago Wada for Vrat

Feb-12-2018
Neha Santoshwar
15 minutes
Prep Time
15 minutes
Cook Time
4 People
Serves
Read Instructions Save For Later

Recipe Tags

  • Veg
  • Medium
  • Maharashtra
  • Frying
  • Healthy

Ingredients Serving: 4

  1. साबुदाणा - २ वाटया साबुदाणा  
  2. दाण्याचे कूट-1वाटी  
  3.  बटाटे - ३-४ छोटे  
  4. हिरवी मिरची बारीक चिरलेली  
  5. तेल तळणासाठी
  6. मीठ चवीनुसार 

Instructions

  1. कृती:- १.साबुदाणा 5 तास भिजत ठेवावा मऊ झाला पाहिजे.
  2. मिरच्या बारीक वाटून घ्याव्यात. शेंगदाण्याचा कूट : शेंगदाणे भाजून त्याची साले 
  3. 1
  4. २. साबुदाण्यात वरील सर्वे साहित्य मिक्स करावे.
  5. 2
  6. ३.लिंबा एवढे गोळे बनवून थापून घ्यावे.
  7. 3
  8. ४. तेलात वेडे तळून घ्यावेत.  
  9. 4
  10. 5-चटनी सोबत सर्व करा.

Reviews (0)  

How would you rate this recipe? Please add a star rating before submitting your review.

Submit Review

Similar Recipes

A password link has been sent to your mail. Please check your mail.
Close
SHARE