Home / Recipes / Jhinge posto

Photo of Jhinge posto by Swagata Roy at BetterButter
590
4
0.0(0)
0

Jhinge posto

May-12-2018
Swagata Roy
10 minutes
Prep Time
10 minutes
Cook Time
2 People
Serves
Read Instructions Save For Later

ABOUT Jhinge posto RECIPE

ডায়াবেটিস রোগীদের জন্য উপকারী একটি খাবার।

Recipe Tags

  • Veg
  • Easy
  • Everyday
  • West Bengal
  • Shallow fry
  • Side Dishes
  • Diabetes

Ingredients Serving: 2

  1. ২টি বড় ঝিঙে
  2. পোস্ত বাটা ৪ চামচ
  3. হলুদ গুঁড়ো ১/২ চামচ
  4. নুন স্বাদ মত
  5. তেল ৪ চামচ
  6. লংকা বাটা ১ টা
  7. শুকনো লঙ্কা ১টি

Instructions

  1. কড়াই এ তেল গরম করে ঝিঙে টুকরো গুলো দিতে হবে।
  2. পোস্ত বাটা, লংকা বাটা, হলুদ গুঁড়ো,নুন দিয়ে ভালো করে ভাজতে হবে।
  3. শুকনো লঙ্কা দিয়ে সাজিয়ে পরিবেশন করতে হবে।

Reviews (0)  

How would you rate this recipe? Please add a star rating before submitting your review.

Submit Review
A password link has been sent to your mail. Please check your mail.
Close
SHARE