Home / Recipes / Potato keerai gravy/kuttu

Photo of Potato keerai gravy/kuttu by Krishnasamy Vidya Valli at BetterButter
550
5
0.0(0)
0

Potato keerai gravy/kuttu

Jan-23-2018
Krishnasamy Vidya Valli
15 minutes
Prep Time
25 minutes
Cook Time
4 People
Serves
Read Instructions Save For Later

Recipe Tags

  • Veg
  • Easy
  • Everyday
  • Tamil Nadu
  • Side Dishes
  • Healthy

Ingredients Serving: 4

  1. உருளைக்கிழங்கு - 1 கப் ( பொடியாக நறுக்கியது )
  2. கீரை - 1 கப் ( பொடியாக நறுக்கியது )
  3. பாசிப்பருப்பு - 2 மேஜைகரண்டி
  4. உப்பு - 1 தேக்கரண்டி
  5. மஞ்சள் பொடி - 1 / 2 தேக்கரண்டி
  6. அரைக்க :
  7. தேங்காய் துருவல் - 2 மேஜைகரண்டி
  8. சீரகம் - 1 / 2 தேக்கரண்டி
  9. மிளகு - 1 / 2 தேக்கரண்டி
  10. மிளகாய் வத்தல் - 2
  11. பெருங்காயம் - 4 சிட்டிகை
  12. தாளிக்க
  13. கடுகு - 1 தேக்கரண்டி
  14. உளுத்தம்பருப்பு - 1 தேக்கரண்டி
  15. கருவேப்பிலை - 2 ஆர்க்கு
  16. தேங்காய் எண்ணெய் - 1 தேக்கரண்டி

Instructions

Reviews (0)  

How would you rate this recipe? Please add a star rating before submitting your review.

Submit Review

Similar Recipes

A password link has been sent to your mail. Please check your mail.
Close
SHARE