Home / Recipes / Matar mungfali kachori

Photo of Matar mungfali kachori by Ritu Chaudhary at BetterButter
1562
8
0.0(0)
0

Matar mungfali kachori

Feb-21-2018
Ritu Chaudhary
20 minutes
Prep Time
20 minutes
Cook Time
4 People
Serves
Read Instructions Save For Later

Recipe Tags

  • Veg
  • Medium
  • Indian
  • Breakfast and Brunch

Ingredients Serving: 4

  1. आवश्यक सामग्री (भरावन के लिए)
  2. हरे मटर दाने. 2कप
  3. भुनी मूंगफली(बारीख पिसी हुई) 1/2 कप
  4. लहसुन. 4 कलियां
  5. हरी मिर्च. 1
  6. काली मिर्च. 3
  7. जीरा. 1/2 छोटी चम्मच
  8. N/A
  9. अदरक. 1/2 इंच टुकड़ा
  10. लाल मिर्च पाउडर. 1/2 छोटी चम्मच
  11. अमचूर पाउडर. 1/2 छोटी चम्मच
  12. नमक. स्वादानुसार
  13. तेल. 2 चम्मच(मटर फ्राइ करने के लिए)
  14. आवश्यक सामग्री(कचौरी का आटा बनाने के लिए)
  15. मैदा. 2कप
  16. मीठा सोडा. 1/2 छोटी चम्मच(optional)
  17. नमक. स्वादानुसार
  18. हल्का गुनगुना तेल. मोयन के लिए
  19. पानी. आवश्यकतानुसार(आटा गूंथने के लिए)
  20. तेल. तलने के लिए

Instructions

Reviews (0)  

How would you rate this recipe? Please add a star rating before submitting your review.

Submit Review

Similar Recipes

A password link has been sent to your mail. Please check your mail.
Close
SHARE