Home / Recipes / Vengaya pakoda

Photo of Vengaya pakoda by Surya Rajan at BetterButter
982
4
0.0(0)
0

Vengaya pakoda

Feb-16-2018
Surya Rajan
5 minutes
Prep Time
8 minutes
Cook Time
2 People
Serves
Read Instructions Save For Later

ABOUT Vengaya pakoda RECIPE

வெங்காய பக்கோடா

Recipe Tags

  • Veg
  • Easy
  • Tamil Nadu
  • Frying
  • Snacks
  • Healthy

Ingredients Serving: 2

  1. வெங்காயம் : 2
  2. கடலை மாவு : 4 ஸ்பூன்
  3. அரிசி மாவு : 1 ஸ்பூன்
  4. உப்பு
  5. கொத்தமல்லி தழை
  6. மிளகாய் தூள் : 1 ½ ஸ்பூன்
  7. இஞ்சி பூண்டு துருவியது : ½ ஸ்பூன்
  8. கருவேப்பிலை
  9. எண்ணெய் : பொரிப்பதற்கு

Instructions

  1. வெங்காயத்தை நறுக்கி கொள்ளவும்
  2. ஒரு பாத்திரத்தில் நறுக்கிய வெங்காயம் , உப்பு , கடலை மாவு , அரிசி மாவு , மிளகாய் தூள் , இஞ்சி பூண்டு , கருவேப்பிலை , கொத்தமல்லி தழை சேர்த்து பிசைந்து கொள்ளவும்
  3. பின் எண்ணெய் சூடு செய்து மிதமான தீயில் 1 நிமிடம் பொறித்து எடுக்கவும்

Reviews (0)  

How would you rate this recipe? Please add a star rating before submitting your review.

Submit Review

Similar Recipes

A password link has been sent to your mail. Please check your mail.
Close
SHARE