Home / Recipes / Fish egg dumpling in shezwan sauce

Photo of Fish egg dumpling in shezwan sauce by Sayan Majumder at BetterButter
809
9
0.0(0)
0

Fish egg dumpling in shezwan sauce

Mar-08-2018
Sayan Majumder
11 minutes
Prep Time
20 minutes
Cook Time
5 People
Serves
Read Instructions Save For Later

Recipe Tags

  • Tossing
  • Non-veg
  • Easy
  • Chinese
  • Side Dishes

Ingredients Serving: 5

  1. রুই মাছের ডিম 250 গ্রাম
  2. নুন আন্দাজ মতো
  3. চালের গুঁড়ো 4 টেবিল চামচ
  4. বেসন 2 টেবিল চামচ
  5. লঙ্কা গুঁড়ো 3 টেবিল চামচ
  6. সেজওয়ান সস্ 2 টেবিল চামচ
  7. শুকনো মরিচ গোটা 2টি
  8. টমেটো সস্ 2 টেবিল চামচ
  9. সোয়া সস্ 1/2 টেবিল চামচ
  10. সেজওয়ান গোলমরিচ 1 চা চামচ
  11. ভিনিগার 1 চা চামচ
  12. ধনেপাতা কুচি আধা কাপ
  13. সাজানোর জন্য সাদা তিল
  14. রসুন কুচি 2 টেবিল চামচ
  15. মরিচ রসুন বাটা 2 টেবিল চামচ
  16. ভাজার জন্য তেল
  17. সসের জন্য তেল 1 টেবিল চামচ

Instructions

Reviews (0)  

How would you rate this recipe? Please add a star rating before submitting your review.

Submit Review

Similar Recipes

A password link has been sent to your mail. Please check your mail.
Close
SHARE